Twee jaar geleden ben ik begonnen met Just One More Book, een website waar ik mijn passie voor boeken wilde delen met anderen. En ik heb echt met plezier en liefde aan mijn blog gewerkt en heb ik via de Bookstagram community anderen boekliefhebbers ontmoet. Maar het is tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Onder druk

Het afgelopen jaar voelde ik veel druk om blogs uit te zetten, boekenfoto’s te maken en contact te onderhouden. Druk die ik mijzelf voor oplegde omdat veel mensen weten dat ik een blog heb en ernaar vragen. Maar ik merkte ook dat ik graag wilde schrijven over ander onderwerpen, maar ik dat niet deed. Het past immers niet onder Just One More Book.

Tot ik een maand geleden een webinar heb gevolgd van Writeaholic, over zakelijk bloggen. En er een wereld voor mij open ging. Er kwamen allemaal ideeën omhoog en ik begon mogelijkheden te zien voor mijn website. Doordat ik meteen enthousiast was geworden, heb ik zitten brainstormen, moodboards en plannen gemaakt. Toen bedacht ik Written in Chapters.

Written in Chapters

Omdat mijn grootste passie nog steeds boeken zijn wil ik wel verder op Just One More Book, maar breder en met meer onderwerpen! Dus heb ik verschillende hoofdstukken bedacht, want he, book 😉

Naast lezen ben ik persoonlijk veel bezig met voeding & sporten, houd ik van tuinieren, ontdek ik graag een andere stad en stap ik elk weekend op de mountainbike. Allemaal hoofdstukken waar ik graag over schrijf en die ik met jullie wil delen. De boeken en bibliotheek verhalen verdwijnen zeker niet, er komt alleen meer leesvoer bij.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden, meelezen, mee groeien en mij blijven volgen.