Daar stond ik dan, als 7-jarig meisje voor de deur van de bibliotheek. Exact altijd 10 minuten te vroeg omdat ik nooit te laat wilde komen. Met een stapel van 10 boeken ging ik altijd weer de deur uit en de week erop stond ik weer voor de deur om mijn stapel te verwisselen.

Ik houd van lezen, dat is wel duidelijk. Voor mijn gevoel ben ik echt opgegroeid in de bibliotheek. Hoe ouder ik werd, hoe vaker ik ging omdat ik mijn boeken sneller uitlas. Niemand was dan ook verbaasd dat ik besloot om de opleiding tot bibliothecaris te volgen. Wel via een omweg, want ik heb nooit echt kunnen kiezen tussen muziek en boeken.

In de bibliotheek werk ik graag met kinderen en jongeren om te laten zien hoe leuk lezen kan zijn. Boeken laten je verdwijnen in een andere wereld. Je wordt er in meegesleept, dat is toch fantastisch? Daarom besloot ik eerst te starten met een bookstagram en nu de volgende stap; mijn website!

Ik hoop met mijn blogs, recensies en mijn avonturen als bibliothecaris je te inspireren om te lezen. Om misschien een boek te pakken die je normaal niet zou kiezen. Om je uit te dagen.