Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Miriam, 29 jaar, ik woon samen met mijn vriend in Almere met ons twee konijnen, twee degoes en een poes. Twee jaar geleden ben ik begonnen met mijn website om mijn liefde voor boeken te delen, dit is nu uitgegroeid tot allemaal chapters waar ik enthousiast van word en dit graag met jullie wil delen.

Mijn liefde voor boeken is al vrij jong begonnen, sinds dat ik een jaar of 7 was kwam ik elke zaterdag in de bibliotheek. Exact altijd tien minuten te vroeg voor openingstijd omdat ik nooit te laat wilde komen. Met een stapel van tien boeken ging ik altijd weer de deur uit en de week erop stond ik weer voor de deur om mijn stapel te verwisselen. Omdat ik graag wil laten zien aan jeugd en jongeren hoe leuk lezen kan zijn, heb ik de opleiding Medewerker Informatie Dienstverlening gedaan; beter bekend als bibliothecaris. De afgelopen drie jaar ben ik mij gaan focussen op het basisonderwijs en werk ik nu als leesconsulent bij de nieuwe bibliotheek Almere. Mocht je nieuwsgierig zijn over mijn werk in de bibliotheek, neem dan vooral hier een kijkje.

In mijn vrije tijd lees ik graag, suprise! Maar houd ik mij ook bezig met mijn moestuintje, mijn diertjes, houd ik van fietsen en sport ik twee keer per week bij Musculi Almere. Verder houd ik ervan om ergens lekker te eten met vriendinnen of probeer ik leuke recepten uit. Een stadje ontdekken, op pad gaan, cultuur snuiven, ook daar word ik erg blij van. Ik kan dan ook erg slecht stil zitten!

Ik kook, sport, tuinier en lees dus graag veel; dit kom je dan ook allemaal tegen op Just One More Book – Written in Chapters!