Fun Fact Friday – Erin Watt

Het is tijd voor Fun Fact Friday! Jouw dosis leuke, grappige, interessante weetjes over schrijvers, boeken of bibliotheken. Deze Royals maken je kapot, dan heb ik het natuurlijk over Erin Watt!

De Royals

In mei 2017 verscheen het eerste deel van de Royals series, Verleiding. En wat een boek was het. Drama, romantiek en spanning, de Royals got it all. Niet lang daarna verscheen in oktober 2017 deel 2 van de serie, Verraad. Gelukkig hoeven we niet meer al te lang wachten op deel 3, want het tweede boek had toch een cliffhanger. Deel 3 verschijnt 13 maart bij uitgeverij de Fontein.

Erin Watt

Laat ik je maar meteen vertellen dat Erin Watt bestaat uit een schrijversduo. Erin Watt bestaat uit de bestsellerschrijvers Jen Frederick en Elle Kennedy. Beiden hebben een passie voor schrijven en verhalen delen. De gedeelde interesse voor schrijven heeft hun er toe geleid om de Royals serie samen te schrijven.

Jen Frederick

Jen Frederick is een Amerikaanse schrijfster, die al behoorlijk naam heeft gemaakt. Ze is namelijk bekend van de Woodlands serie en de Kerr Chronicles. Haar boeken zijn in Nederland nog niet vertaald, maar wie weet duurt het niet lang meer na het groot succes van Erin Watt.

Elle Kennedy

Als je de twitter van Jen Frederick moet geloven, zijn de 2 schrijvers ondertussen Best Friends Forever. Elle Kennedy heeft ook al behoorlijk wat boeken op haar naam staan. Vooral romantische/erotische boeken met een vleugje spanning. Goed nieuws, haar boek De Deal verschijnt 23 mei 2018 bij Uitgeverij Q.

Royals 1: Verleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: