Boekenleggers, kunst, kaarsen en ga zo maar door. Bookish items, voor in je boekenkast, voor bij je bookstagramfoto’s. Het is helemaal in en iedereen is aan het verzamelen geraakt. En ik ook hoor! Ik houd vooral van kunstobjecten maar ook van boekenleggers. Sparensparen! Ik heb een aantal shops op een rijtje gezet waarvan ik vind dat je ze even moet checken!


Abiyx – Creations & Illustrations

Abiyx is een kunstenaar, geïnspireerd door Harry Potter. Ze heeft met een stand gestaan op de Harry Potter event die ik heb georganiseerd op mijn werk. En ik kan je zeggen, ze maakt prachtige boomtrullen en mandragora’s! Ik kon het ook niet laten om een mandragora mee te nemen naar huis. Verder heb ik bij haar toffe boekenleggers gescoord, van echt goede kwaliteit en een te schattige Harry Potter ketting.

Ook enthousiast geworden? Check hier haar Etsy shop!


Loeff Bureau Creations

Loeff Bureau Creations is opgericht door moeder en dochter, Patrice en Charlotte. Een onderneming die liefde en passie uitstraalt wat terug te zien is in hun producten. Denk aan keramiek, leer, hout, papier en nog meer. Ze ontwerpen unieke creaties, waaronder ook Harry Potter. I know, het is duidelijk, ik ben een Harry Potter verzamelaar!

Wil je haar shop even bekijken, ze heeft een eigen website en webshop!Another View

Another View is misschien geen onbekende in de bookstagram communitie. Ze heeft al verschillende logo’s gemaakt voor boekbloggers. Anouk is ook een illustrator in hart en nieren en haar passie is zeker terug te zien in haar werken. Ze creëert prachtige illustraties die niet alledaags zijn. Naast illustreren is ze sinds kort ook begonnen met het verkopen van producten! Jeej!

Je vindt haar shop hier!A Bookish Flickering – Channel your inner booknerd

Boeken lezen onder het genot van een kopje thee, geïnspireerd door boeken. Dat is a Bookish Flickering! Eigenaar Manon is haar bedrijf begonnen waarbij ze op zoek gaat naar unieke smaakcombinaties die geïnspireerd zijn door boeken. Je kan losse theetjes kopen of laat je verassen en koop een box. Geen theeliefhebber? Ze verkoopt ook kaarsen en soapbars!

Je kan hier meteen alles inslaan!

Dit waren mijn favorieten bookish shops van dit moment! Maar ik ben altijd op zoek naar nieuwe shops. Wat is jouw favoriete shop?